Satelliet programma Advanced Teaching Course in Clinical Cytology

10 Januari 2016

Het Wenckebach Instituut van het UMCG organiseert 7 en 8 april 2016 voor de zesde keer een Advanced Teaching Course of Clinical Cytology.
De voorafgaande jaren werd de gastdocent steeds gevraagd of hij/zij een middag vrij kon maken voor de WCD. Zo hebben wij, dankzij initiatieven en de medewerking van de organisatoren van de afd. Pathologie van het UMCG, de afgelopen jaren lezingen gehad van Svante Orell uit Adelaide, Richard DeMay uit Burr Ridge/Chicago, Edmund Cibas uit Boston en Syed Ali uit Baltimore.
Deze keer komt prof. dr. Rana Hoda naar Groningen en ook zij is bereid om tijd vrij te maken voor de WCD.
Rana Hoda is hoofd van het Papanicolaou Cytologie Laboratorium van de afdeling Pathologie en Laboratorium Geneeskunde van het Weill Cornell Medical College in New York. Haar focus ligt op cytopathologie met speciale expertise in het uitvoeren van echogeleide cytologische puncties en urine- en gynaecologische cytologie. Haar research is deels gericht op aanvullende testen in cytopathologie en dunne laag cytologie.

Op 6 april 2016 hebben we vanaf 14.00 uur bij First Class, een eetgelegenheid op het station van Amersfoort, een ruimte gereserveerd.

Nadere gegevens volgen zodra ze bekend zijn. De inschrijvingskosten bedragen 35 euro.

Namens de werkgroep CytoDiagnostiek,
Lau Fransen

<< Keer terug naar het overzicht