Gezocht: Hoofdredacteur VAPvisie

19 Juni 2014

Als hoofdredacteur ben jij eindverantwoordelijk voor VAPmedia. Je werkt samen met een enthousiaste redactie. Van de hoofdredacteur wordt verwacht dat hij of zij nieuws herkent, onderwerpen bepaalt en creatief is. Hierbij zijn goede contacten met leden, pathologen en bedrijven belangrijk omdat zij jou van informatie voorzien die helpen om de ontwikkelingen (in de pathologie) te volgen.
Je moet wel in staat zijn om over de muren van je eigen laboratorium en zelfs over de muren van de pathologie te kijken.
Een hoofdredacteur geeft sturing aan het blad en daarom is visie, inzicht en overtuigingskracht nodig.

Een hoofdredacteur houdt rekening met zijn lezers, de VAP, adverteerders en meerdere communicatiemiddelen maar hij of zij is vooral kritisch. Een hoofdredacteur mag best eigenzinnig zijn zolang het belang van de VAP en de VAPVisie voorop staat.

De redactie van VAPVisie streeft naar een professionele uitstraling en organiseert daarom regelmatig thema/cursusdagen. Een nieuwe hoofdredacteur zal ook intensief begeleid worden in zijn of haar nieuwe functie.

Dus ben jij creatief, kritisch, sturend, overtuigend, nieuwsgierig, eigenzinnig en durf je deze taak op je te nemen neem dan contact op met
Patrick Coolen: 06-19000127 email: pcoolen@tergooi.nl
Erik Bleuel 050-3619536 email: e.p.bleuel@umcg.nl

<< Keer terug naar het overzicht